WPE minimarathon

WPE minimarathon19-10-2013

Najaars-minimarathon op zaterdag 19 oktober 2013 te Hilversum.

Op zaterdag 19 oktober 2013 organiseert de WPE de tweede onderlinge marathonwedstrijd in 2013, met als hoofdprijs de WPE-bokaal. Zoals u ongetwijfeld zult weten, is de WPE druk doende met het realiseren van een aantal vaste marathonhindernissen in de bossen van Soest. De verwachting is, dat de WPE met ingang van 2014 beide marathonwedstijden in de bossen kan organiseren. Dan past een datum van eind november niet meer en dient er vroeger in het jaar gereden te worden. Om u hieraan vast te laten wennen, is de datum voor dit najaar dus 19 oktober 2013 geworden.  

Het parcours van deze minimarathon wordt voor deze keer gebouwd op het mooie aangelegde buitenterrein van de Hilversums Ponyclub/Hezel Stables van Jan Peter en Hanneke. Tijdens de wedstrijd zal het parcours per team 2 keer gereden worden. De uitslag van deze leerzame mendag zal samen met die van de voorjaarswedstrijd van 2013 leiden tot de Winnaar van de WPE-bokaal.

Bent u geen WPE-lid en startkaart houder, dan krijgt u bij inschrijving een WPE maand-lidmaatschap. U bent dan van harte welkom om zonder risico van schorsing door de KNHS aan de onderlinge clubwedstrijd deel te nemen en kunt u aanspraak maken op de wisselbokaal. 

De startlijst staat hier

De parcourstekening staat hier

 


Verslag

De uitslag van de W.P.E. minimarathon vind je hier.

 


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting