Strandrit

Strandrit16-10-2016

Op zondag 16 oktober a.s. gaan we weer, na lange tijd, uitwaaien op het strand bij Langevelderslag in Noordwijk.

Welke eisen stellen wij aan de deelnemers?
•    Minimun leeftijd 14 jaar
•    Paarden en ruiters dienen WA verzekerd te zijn. Deelnemers rijden op eigen risico. De WPE is niet aansprakelijk voor diefstal of schade aan deelnemers of      door deelnemers aan derden
•    Deelnemers moeten eigen vervoer en eigen paard regelen*
•    Je moet je paard goed onder controle hebben en je harnachement moet goed in orde zijn
•    Cap is verplicht (zonder is deelname uitgesloten), bodyprotector is aan te raden
•    De instructies/aanwijzingen/regels van de aangewezen kopruiters dienen te worden opgevolgd om veiligheid van groep te waarborgen

We verzamelen om 9.00 uur op de parkeerplaats tegenover Paleis Soestdijk in Soest. Daarna rijden we gezamenlijk naar de locatie. We parkeren daar op de centrale parkeerplaats. Bij aankomst drinken we een kopje koffie/thee of limonade met wat lekkers. Als de paarden uitgeladen en opgezadeld/ingespannen zijn, zullen we richting het strand gaan rijden. De toeschouwers kunnen eventueel wat drinken in het nabij gelegen café. We schatten in dat we ongeveer 2 uur op het strand vertoeven. Na de rit hebben we nog een simpele gezamenlijke lunch op het parkeerterrein. In de loop van de middag zullen wij weer huiswaarts gaan. 

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deelname bedragen € 5,00 p.p. voor leden en € 7,50 p.p. voor niet-leden.
Mensen die niet meerijden met de rit maar wel komen kijken en willen deelnemen aan de lunch 
betalen 5,00 p.p. voor leden en € 7,50 p.p. voor niet-leden. Vermeld dus goed met hoeveel mensen je komt zodat wij daar rekening mee kunnen houden met het inkopen van de boodschappen. De kosten (ong. € 2,00) voor het parkeren zijn voor eigen rekening. 

Tot slot:
-    Het is aan te raden om droge kleren mee te nemen. Het is beter geen lederen laarzen te dragen, deze zijn na nat worden erg moeilijk weer uit te krijgen. Beenbeschermers laten snel los in het water, maak deze extra vast met stevig plakband of laat ze thuis. Dekens meenemen voor het warm houden van het natte paard bij terugkomst.
*    Indien u niet in het bezit bent van vervoer kan er gekeken worden of er een mogelijkheid is om een paard/wagen bij te laden. Heeft u zelf eventueel nog een plekje beschikbaar dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Klik hier voor het inschrijfformulier


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting