Ringsteken

Ringsteken16-06-2012

Midzomeravond Ringsteken op zaterdag 16 juni 2012
met oldtimer tractoren en prachtige aanspanningen.
Het ringsteken is weer terug in Soest. De WPE organiseert het ringsteken dit jaar op zaterdagavond 16 juni op de locatie van “van Doorn-Soest”.
Er is een samenwerking ontstaan tussen de WPE, Van Doorn-Soest, Proef van de Grift en een enthousiaste groep liefhebbers met “oldtimer tractoren”. Dit gaat op deze avond voor de kijkers een prachtig schouwspel opleveren.
Wij hopen met u op een mooie gezellige midzomeravond.
Van Doorn-Soest stelt zijn locatie beschikbaar vanaf 18.00 uur open voor bezoekers, Proef van de Grift verzorgt op de locatie de catering, bij hen kunt u tegen betaling drankjes nuttigen en zij zullen de BBQ vanaf 18.00 uur voor de bezoekers aan het evenement aansteken.


Verslag

Zaterdagavond 16 juni was het wel geen Midzomeravond, maar de weergoden waren  ons goedgezind. Met 22 opgepoetste Oldtimertractoren en 18 schitterende authentieke en recreatie aanspanningen, was het deelnemersveld goed gevuld.
Zeker bij de aanspanningen zijn er nog al wat uurtjes gestoken in het poetsen van het authentiek gerei en het oppimpen van de recreatiewagens. Wij zijn er trots op dat onze leden al deze moeite weer hebben genomen om er voor het publiek een mooi schouwspel van te maken. 
Er moest in beide competities gekampt worden, om de uiteindelijke winnaars de bekers uit te kunnen reiken.
Het evenement  heeft, buiten onze verwachting, flink publiek getrokken. Iets wat het deelnemen aan een dergelijk evenement alleen maar leuker maakt.
Onze dank aan Van Doorn-Soest is groot, de door hen beschikbaar gestelde locatie voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen. Er lag een mooi lang traject om met 4 ringen te kunnen steken en voor de paarden was er voldoende uitloopruimte om ze weer tot rust te laten komen.
De WPE bedankt ook haar sponsors, De Rabobank, Stalhouderij  “de Zadelhof”, Drill Guide Steering Tools, Hezel Stables en Automobielbedrijf “de Soester”, die het, mede met alle bedrijven die met advertenties in ons kwartaalboekje staan, mogelijk hebben gemaakt dit evenement te organiseren.
De vrijwilligers van de WPE hebben zich zaterdagavond weer maximaal ingezet en vergeet niet zonder hen geen evenement. 
Na half 10 was er nog een gezellige bijeenkomst in de voortuin van Van Doorn-Soest met een hapje en een drankje.

Klik hier voor de uitslagenlijst.


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting