Secretariaat WPE

Gepubliceerd op 09-11-2015

Zoals u weet is er binnen  het bestuur van de WPE nog steeds een plekje vrij. Het bestuur bestaat op dit moment uit 6 personen. Ons bestuurslid Lindsey Overeem heeft aangegeven dat zij graag in het bestuur wil blijven als algemeen bestuurslid, maar na een flink aantal jaren het secretariaat met veel passie te hebben ingevuld, dit graag in januari 2016 zou willen overdragen.

Wij vinden dit jammer, maar hebben tegelijkertijd ook veel begrip voor de vraag van Lindsey. Het bestuur van de WPE is een dynamisch bestuur, dat van aanpakken houdt en niet zo snel beren op de weg ziet. Maar opereert ook onderling vriendschappelijk en gezellig met elkaar. Wij geven elkaar binnen het bestuur veel vrijheid in handelen en gaan er van uit dat een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt.

Wij zijn op dit moment bezig de automatisering verder te optimaliseren, zodat de werkzaamheden worden verlicht en er gemakkelijker een uitwisseling van werkzaamheden kan plaatsvinden.

U heeft het goed gelezen, het bestuur van onze vereniging heeft versterking nodig van een enthousiast en betrokken persoon, die de secretariaatswerkzaamheden  in januari 2016 zou willen oppakken. Voelt u zich geroepen om ons bestuur aan te vullen met uw inbreng, of kent u iemand die dit zou willen doen, laat ons het dan zo snel mogelijk weten.

Dit mag per mail naar secretaris@wpeemland.nl, maar u kunt ook bellen met Lindsey of een van de bestuursleden. Wij kijken uit naar een nieuw bestuurslid, 

Getekend,  Het bestuur van de WPE

 

Wij kijken uit naar een nieuw bestuurslid


Nieuwsoverzicht