Impuls Marathon om de WPE bokaal 2015

Gepubliceerd op 31-03-2015

Op zaterdag 18 april 2015 organiseert de WPE de ”Voorjaars-Impulsmarathon” voor jong en oud door de bossen van Soest. De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS, zodat ook wedstrijdrijders kunnen deelnemen. Het parcours van deze oefenmarathon bestaat uit 4 marathonhindernissen, inclusief waterbak en een hindernis gecombineerd met een vaardigheidsparcours en zal in het buitengebied worden opgebouwd. Voorafgaand is er een wegtraject vcan 5 km, het totale traject is ongeveer 15 km.

KNHS-startkaarthouders en recreatiemenners zijn van harte welkom om deel te nemen. de wedstrijd is officieel aangemeld en staat ook op de wedstrijdkalender van de KNHS onder nummer VP 0065129.

De WPE wil graag een veilige wedstrijd organiseren en volgt daarom het advies van de KNHS en stelt daarom het dragen  van een bodyprotector voor de wedstrijd verplicht. Het is voor uw eigen veiligheid.

De uitslag van deze mendag zal samen met die van de “Najaars-impulsmarathon” 2015 leiden tot de Winnaar van de WPE-Wisselbokaal. Bent u geen WPE-lid dan kunt u natuurlijk ook deelnemen en aanspraak maken op de wisselbokaal. De wedstrijden zullen zoveel mogelijk volgens het KNHS-regelement worden gereden. Een cap voor menner en groom is verplicht.  Geef u snel op want alleen dan kunt u kans maken op de WPE-Bokaal 2015!


Nieuwsoverzicht