Nieuws over de oefen-Marathon op 19 april a.s.

Gepubliceerd op 23-03-2014

De oefenmarathon staat geregistreerd op de wedstrijdkalender van de KNHS. Het is nu dus ook voor wedstrijdrijders mogelijk geworden om de oefenmarathon van de WPE te rijden. De oefenmarathon  is een samenwerking tussen de WPE en Stal Johan Laseur te Soest.  De WPE heeft een mooi parcours van +/- 15 km uitgezet, waarin u 4 boshindernissen tegenkomt en bij terugkomst wacht nog een mooie hindernis met vaardigheidselementen op het terrein van Stal Johan Laseur, waarin u uw stuurmanskunsten aan het publiek kunt tonen. De deelnemers dingen mee naar de WPE bokaal. Deze wordt berekend over de twee oefenmarathons die in 2014 worden verreden.

De buitenhindernissen staan vast opgesteld in de bossen van Soest. Dit unieke project is mogelijk gemaakt door een goede samenwerking tussen  het college van B&W, de bosbeheerder van de Gemeente Soest en de WPE. De hindernissen zijn gebouwd van materialen uit het bos. In een van de hindernissen  is een brug gebouwd van duurzaam onbehandeld Larixhout .

De  vaste boshindernissen worden tijdens de wedstrijd officieel in gebruik genomen. Dit geeft een extra feestelijk tintje aan de wedstrijd.

Doe mee, beleef de wedstrijd onder het genot van de mooie natuur van Soest.


Nieuwsoverzicht