Thema avond EHBO met praktijk

Thema avond EHBO met praktijk 15-02-2013

LET OP!!!! max. 20 deelnemers, WPE-leden gaan voor bij de inschrijving.

Bij meer dan 20 aanmeldingen, organiseren we nog een tweede “college”avond op 1 maart 2013

De WPE organiseert voor de leden een “College” Eerste Hulp. i.s.m. Dierenarts Joris van Ling en Manege Nieuw Eldorado. Niet alleen Bij Ongelukken, maar Joris leert jullie ook hoe je de gezondheid van je paard kunt controleren of hoe je moet handelen bij het constateren van een probleem bij je paard

Aanvang:  15 februari 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur

Locatie:      Manege Nieuw Eldorado, Bosstraat 81, 3766 AD Soest

Toegang:  voor WPE leden Gratis met koffie of thee met iets lekkers. Drankjes tegen vergoeding aan de bar verkrijgbaar.  

Aanmelden  kan  door middel van het invullen van het formulier en deze per post toe te sturen. Of een e-mail berichtje aan  secretaris@wpeemland.nl onder vermelding informatie avond en het aantal personen.

Meld je snel aan in verband met de beperkt aantal deelnemers


Verslag

Om 19.30 uur stond de beamer gereed, de koffie was ingeschonken en de plakjes cake vonden gretig aftrek. 

Joris van Ling van Dierenkliniek "de Berg" startte met een deskundig betoog over het wel en wee van het (ons) paard. Alle ongemakken en de kans hierop werden aan de deelnemers voorgelegd, met als doel, "herkennen" en "hoe te handelen". Na het theorie gedeelte konden de deelnemers praktisch horen hoe regelmatig de hartslag van de proefpaarden was en of ze geen koorts hadden.  Om alles nog een na te lezen kregen de deelnemers een mooie "Hand-Out" met praktische tips. Het was een geweldig leerzame avond. Er was zo'n  ruime belangstelling, dat de WPE er een tweede avond op 1 maart a.s. heeft georganiseerd. Met dank aan Dierenkliniek de berg en aan Irene en Fabian van stal Nieuw Eldorado voor het beschikbaar stellen van de kantine en de bak voor de praktijkoefening.

.  

 

 

  


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting