Infoavond over gezondheid,endurance

Infoavond over gezondheid,endurance10-02-2012

Verslag

Op 10 februari j.l. was er een infoavond over de duursport Endurance. Jannet van Wijk deelde op een inspirerende wijze haar ervaringen als één van Nederlands beste Endurance rijdsters met ons.
Begeleid door mooie beelden en filmpjes werd aan de toehoorders duidelijk gemaakt wat het mooie van deze tak van sport is. Naast de geweldige ervaringen tijdens het rijden door woestijnen in Dubai en door vele Europesche landen, is de klik en de samenwerking met je paard door Jannet op een leuke wijze onder de aandacht gebracht.
Gedurende de avond werd wel duidelijk dat het niet allemaal van zelf gaat en dat er voor het grote werk echt wel wat komt kijken. Maar Jannet, zo nuchter als zij is, maakte toehoorders duidelijk dat je met consequent werk geven en normaal voeren van je paard een oefen-endurance, die bij de WPE voor 3 juni op de agenda staat, geen enkel probleem hoeft te zijn.
Na de vele informatie werden er steeds meer vragen gesteld.
Wij zijn erg blij dat Jannet haar verhaal en passie inspirerend heeft overgebracht.

Ontzettend leuk was het ook, dat de Soester endurance Junior rijdster Marijke Visser aanwezig was.
Marijke heeft op het WK voor Young riders in Abu Dhabi de 18e plaats behaald.
De avond werd gehouden in Museum Oud Soest. Cees Vos was onze gastheer deze avond, dit is zeker een bedankje waard.
Het bestuur hoopt dat er veel leden op 3 juni aan de oefen-endurance meedoen.  Het wordt een leuke tocht voor zowel de jeugd als volwassenen. Het is de bedoeling dat het een mooie tocht wordt in een ontspannen sfeertje en een mooie omgeving.


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting