Mennen in Soest wordt leuker

Gepubliceerd op 17-06-2013

"Mennen wordt leuk in Soest". Dit bericht stond afgelopen vrijdag in de Gooi en Eemlander. De volgende dag viel de bevestiging van de Gemeente Soest in de bus. Menners kunnen behendigheidsoefeningen doen en de WPE kan wedstrijden organiseren. Zo krijgt de recreatie in de bossen weer een nieuwe impuls.

De WPE heeft van Burgemeester en Wethouders nu officieel toestemming gekregen om in samenwerking met Bosbeheerder Jan Tupker een aantal marathonhindernissen langs de menroute te bouwen. Achter de schermen was de menvereniging al enige tijd bezig met dit plan en heeft al diverse malen met de bosbeheerder locaties bezocht, mogelijkheden bekeken en ontwerpen gemaakt .  De hindernissen zullen worden gemaakt van produkten uit het bos, zodat deze een natuurlijke uitstraling krijgen.  Aan de hindernissen zullen ook lage sprongen worden gekoppeld, dan kunnen ruiters ook gebruik maken van de voorzieningen.

Wel is de WPE na realisatie verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Er is een eerste werkgroep samengesteld. Deze werkgroep bestaat uit Ed Rijnja, Ron Huygens, Jos Fokker en Jan-Peter van Hezel. Graag vernemen wij van onze leden of u bereid bent dit initiatief te steunen en ons te helpen met bouwen, te controleren en te onderhouden. Stuurt u dan even een berichtje naar secretaris@wpeemland.nl of bel met de WPE telefoon 06-20713040  na 18:30 uur


Nieuwsoverzicht