Ruiterpenning is te koop bij de WPE

Gepubliceerd op 01-05-2016

De nieuwe website van de WPE is online, het bestuur van de WPE heeft beloofd om op 1 mei klaar te zijn voor de uitgifte van de ruiterpenningen en ruiterbrieven. Door grote inspanning van RETO Internetburo is het zover. Bezoek de vernieuwde website van de WPE en ontdek de nieuwe frisse uitstraling en gemakkelijke zoekfuncties. De website is ook geschikt voor mobiele telefoons, zodat je gemakkelijk door de menu's kunt scrollen. 
Ook vind je op de website de button ruiterpenningen. Hier kun je vanaf nu de ruiterpenning bestellen. Je krijgt de penning, die geldig is van 1 januari tot en met 31 december 2016, binnen enkele dagen toegestuurd. Je krijgt na het bestellen een bevestiging per mail en in de bijlage ook de nieuwe kaart van de ruiter- en menpaden van Soest in PDF formaat toegestuurd. Op de bestelpagina vind je ook de richtlijnen voor het gebruik van een ruiterpenning. Professionele manegehouders worden de komende week persoonlijk door de WPE bezocht.
De ruiterpenning is tijdens de pilotfase een bekende uitvoering die de gemeente de laatste jaren heeft gebruikt. Het is een groen plaatje met nummering vanaf 251. Alle lagere nummers tot en met 250 zijn niet meer geldig en kunt u weggooien of als aandenken bewaren. 
U hoeft voor het bestellen van de ruiterpenning geen lid van de WPE te zijn. Wij wensen u veel paardenplezier in de bossen van Soest.

 


Nieuwsoverzicht